U M A R | U Z A I R

dan kisah-kisah dari kerlingan matanya

the Mini Launch! (2)

Tuesday, September 14, 2010 by , under



*klik untuk besarkan

Salam dear followers,

I know semua masih dalam mood raya, me either mood raya masih membuak2. Hari2 makan lemang, lontong, makan, makan dan makan je aku kat rumah JB ni. Selagi ada. LOL. sok balik KL baru burn lemak2. Pfft. I wish evrybods duin great on this Aidilfitri keh!

See the promo poster atas ni?

Untuk siapa2 yang might be blur2 lagi, ini adalah mini launch or dalam bahasa melayunya mini pelancaran untuk my very first projek cerpen, 'Sampai Mati' yang dah diwar2kan since bulan lepas. Untuk yang ada disekitar Kuala Lumpur especialy, datang bawa kawan2 sahabat2 yang suka atau tak suka membaca, dapatkan seunit 'Sampai Mati' terus daripada me and my team dengan harga SERENDAH RM10.00! aha dah macam jual kain ni. LOL

But seriouslly you guys dont want to miss it kan? Sebab it will come in very nice packaging, in very limited edition! So letak dalam schedule masing2 this 25th September di Aseana Cafe, KLCC (my fave cafe in town), ill be there lepaking havin sum coffee while waiting you guys yeah!

Jumpa Nanti!

-Uzair



| edit post

2 Reply to "the Mini Launch!"

Ili Shaheera on September 15, 2010 at 12:02 AM

KLCC O.o -pengsan- Patik dari Pulau Pinang. xDDD

 

Dak Tak on September 15, 2010 at 12:36 AM

all the best uzair =)